‹ Volver a batucadas

Percuart

Grupo de música
Girona
Percuart
  • Media
  • Información
  • Packs
  • Opiniones
Servicios con garantias

Contrate de forma segura:

Contrata en Partfy con garantías de calidad y seguridad en los eventos

Información sobre Percuart

Percuart está formado por más de veinte percussionistas de entre 15 y 19 años provinientes de diferentes barrios de Gerona y sus provinicias. Nos podemos definir como un grupo energico y alternativo ya que tocamos ritmos brasileños y africanos, entre otros. Desde Percuart estamos muy entusiasmados con nuestro proyecto y trabajamos día a día para mejorar personalmente y grupalmente, ofreciendo siempre nuestro mejor espectáculo allí dónde vamos. Siempre transmitiendo toda la energía y motivación al público, gracias a su cálido e emotivo apoyo. 


L’Associació Juvenil Percuart té els seus orígens en un projecte que la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Girona va dur a terme durant el curs 2008-2009 com a projecte d'intervenció cultural comunitària, amb la finalitat d’integrar joves d'entre 14 i 18 anys procedents de diferents comunitats culturals i a la vegada de diferents barris de la ciutat. Aquesta iniciativa va rebre el suport de la Banda del Surdo com a formadors, tan en l'àmbit musical com en l'àmbit artístic, dels joves percussionistes que hi participaven. El projecte va culminar en una actuació pels carrers de Girona el novembre de 2008, acompanyats per diverses bandes de Girona com ara Bloc Quilombo, Diables de l’Onyar i la Banda del Surdo i amb l’actuació final i estrena alhora, de la Bateria de Girona. Un cop tancat el projecte, al mes de maig de l’any 2009, impulsats pel bon ambient i les ganes d'aprendre i amb la voluntat de no desfer els vincles que aquest projecte havia creat, els nois i noies que hi havien participat van començar a engrescar-se de nou per tirar endavant ells mateixos la seva proposta: crear una Associació Juvenil per poder continuar formant-se com a grup i d'aquesta manera seguir treballant per consolidar un espectacle de percussió. Amb molt poc temps, l’associació de percussionistes s’ha fet un lloc entre els grups d’aquest gènere musical de Girona i de diversos indrets de Catalunya, participant activament en la vida de la ciutat, de la província i del territori català, animant diversos tipus d’esdeveniments com cavalcades de reis, carnavals, partits i actes del Girona F.C, entre d'altres. També ha participat en una gran quantitat d’actes benèfics, com la Marató de TV3, el Centre d’Acolliment i Serveis Socials “la Sopa”, la Marató de sang de Girona, diferents manifestacions de caire benèfic o actes d'animació infantil pels carrers de la ciutat. Avui en dia Percuart gaudeix d’una gran estabilitat i està vivint una explosió d’emocions artístiques i musicals gràcies al dur treball que ha fet evolucionar els joves integrants que partien d’uns coneixements musicals pràcticament nuls, fins al punt actual de riquesa creativa tant musical com visual. Des de PercuArt estem molt entusiasmats amb el projecte i treballem dia a dia per millorar personalment i grupalment, oferint el nostre millor espectacle allà on anem i intentant transmetre tota la nostra energia i motivació al públic que ens dona el seu caliu i suport.

Packs disponibles

Batucada 1h
Batucada 1h

Precio servicio desde 600€

Somos la batucada PercuArt, un grupo de 14 músicos, que nos

Ver servicio
Batucada 2h
Batucada 2h

Precio servicio desde 900€

Somos la batucada PercuArt, un grupo de 14 músicos, que nos

Ver servicio
Batucada 3h
Batucada 3h

Precio servicio desde 1250€

Somos la batucada PercuArt, un grupo de 14 músicos, que nos

Ver servicio

Preguntas frecuentes sobre Percuart

Opiniones sobre Percuart

5
2 opiniones
5
4
3
2
1
Reviews
Alba R
Miércoles, 19 de diciembre del 2018
Estuvo super bien!! Lo recomiendo
Els vaig contractar per una festa i van estar super bé, va ser molt divertit i tothom ho va disfrutar molt. Moltes gràcies!!!!
Elena
Miércoles, 19 de diciembre del 2018
Impresionantes!!!! Son increíbles los recomiendo!!
Percuart es increíble, los contrate para una fiesta y son maravillosos. Estos músicos tienen un gran talento y mucha pasión que la transmiten con sus canciones. Muchas gracias!!

Solicita presupuesto gratis en 1 minuto

Te preparamos tu presupuesto de forma rápida y gratuita, haz clic en el botón para comenzar.