Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su servicio. Al continuar con la navegación consideramos que acepta su uso. Más información

‹ Volver a grupos a capela

Cristina Llevat

Músicos
Barcelona
Cristina Llevat
  • Información
Servicios con garantias

Contrate de forma segura:

Contrata en Partfy con garantías de salud y seguridad en los eventos

Información sobre Cristina Llevat

És un projecte de jazz amb claqué, un trio Es caracteritza per la seva frescor i intimisme i es fa molt amè per la seva varietat i estímul visual. És un concert amable, sensorial i que entra tant per les orelles com pels ulls. Funciona molt bé en espais d'índole diversa ja sigui, restaurant, petits formats, aire lliure, auditori, vesprades, sopars o altres celebracions. Té la fortuna d'agradar a diverses generacions a la vegada ja que els petits es distreuen, els grans gaudeixen de la complexitat del jazz a través de la immediatesa i l'energia del claqué i, els més grans, sovint connecten amb la pàtina de dansa antiga que subjau tot el concert.

Un concert on el claqué interactua com un instrument més. Un paisatge sonor ple de sensibilitat i originalitat.
Conegudes melodies de jazz, blues i bossa nova van teixint una proposta íntima i plena de frescor en què el claqué dóna plasticitat al millor jazz.

Esperem que us faci gaudir tant com a nosaltres.
vídeos:web:

20 años bailando, dirigiéndome al público. Este es un concierto elegante y sutil, ideal como break o acompañamiento artístico de convenciones, cenas y celebraciones diversas. Es alegre y sorprendente, para escuchar y mirar música de calidad presentada de forma amena y diferente.

Música de calidad, elegancia, contacto íntimo con el público y sensación de alegría y bienestar al entrar en contacto con el claqué y lo que esta danza emana.

Solicita presupuesto gratis en 1 minuto

Te preparamos tu presupuesto de forma rápida y gratuita, haz clic en el botón para comenzar.