Aniversaris i altres festes/ cumpleaños y otras fiestas

Sobre el servicio

Xavi Túrnez ens presenta un espectacle proper i intimista, ideal per celebrar un aniversari en petit comité. Acompanyant-se de la seva guitarra, us farà passar una magnífica estona cantant-vos temes universals i atemporals, coneguts per tothom. Aquest espectacle es pot presentar en qualsevol d’aquestes variants:- Cançons de Casa nostra. Es revisen algunes de les cançons més conegudes dels grans autors del nostre país, d'ara i sempre; Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Sau, Els Pets, Sopa de Cabra, Blaumut, Manel o Joan Dausà són alguns del artistes que podreu escoltar versionats en la veu d'en Xavi Túrnez.- Alone with The Beatles. Xavi Túrnez (membre del grup Scarbeats, tribut a The Beatles) recupera alguns dels temes més coneguts dels quatre nois de Liverpool.- Joies Diverses. Podreu escoltar cançons en català, castellà i anglès que d’una manera o una altra, han marcat la història de la nostra música.

Detalles del precio

Precio base

150 €/evento + desplazamiento

Información Extra

Núm. mínimo de personas: 2

Núm. máximo de personas: 30

Disponibilidad

📍 Radio de desplazamiento
  • Barcelona + 200km
🎊 Disponible para
  • Fiestas

Sobre el profesional

Xavi Túrnez ens presenta un espectacle proper i intimista, acompanyant-se de la seva guitarra per cantar-nos temes universals i atemporals, coneguts per tothom. Aquest espectacle es pot presentar en qualsevol d’aquestes variants:

- Cançons de Casa nostra. Es revisen algunes de les cançons més conegudes dels grans autors del nostre país, d'ara i sempre; Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Sau, Els Pets, Sopa de Cabra, Blaumut, Manel o Joan Dausà són alguns del artistes que podreu escoltar versionats en la veu d'en Xavi Túrnez.

- Alone with The Beatles. Xavi Túrnez (membre del grup Scarbeats, tribut a The Beatles) recupera alguns dels temes més coneguts dels quatre nois de Liverpool.

- Joies Diverses. Podreu escoltar cançons en català, castellà i anglès que d’una manera o una altra, han marcat la història de la nostra música.

Presupuesto gratis


Contrato con garantías DE SEGURIDAD

Todos los eventos contratados a “Partfy” están protegidos con un seguro de responsabilidad civil.

Seguro de cancelación
Profesionales de calidad
Profesionales de sustitución

150 €/evento